Categorii

FAQs

No Topics

Testimoniale

Adaugă testimonialul tău

Adaugă testimonial

Dorești să adaugi testimonialul tău? Completează formularul de mai jos

Monica M. (Founder @ Girls Who Code Romania)

"Apelăm cu încredere la Promoteart de câțiva ani buni. Cele mai bune idei de materiale promoționale, un raport calitate preț optim, execuție rapidă și un serviciu clienți ireproșabil!" 

Adăugat: 08.01.2019

Oana L. (Human Resources/Site Manager ATEXIS)

Pe parcursul celor trei ani de colaborare, am avut doar surprize plăcute: livrari prompte, calitatea remarcabilă a produselor, și nu în ultimul rînd atenția și susținerea pe care o avem din partea Account Managerului dedicat contului nostru. Toate acestea contribuie la menținerea unei soluții de succes pentru compania noastră.”

Adăugat: 03.12.2018

Field Star Team

"In afara de profesionalismul cu care tratează fiecarea solicitare venită din partea noastră, apreciem respectarea termenelor limită și mai ales proactivitatea. Ne bucurăm să fim mereu informați de noutățile care apar în portofoliu vostru și mai mult de atât, ne ajută foarte mult propunerile adaptate pe specificul fiecărui brand. Relațiile dintre noi nu au rămas la stadiul de agenție-furnizor, ci am reușit să construim o relație de parteneriat de încredere."

Adăugat: 03.12.2018

Andra P. (Marketing Manager Philips Romania)

O echipă de încredere, proactivă, pe care te poți baza, care nu doar că livrează la timp, dar lucrează corect și eficient. Pe parcursul tuturor proiectelor desfășurate împreună am avut parte numai de suport, profesionalism și de o conexiune foarte bună atât dpdv profesional, cât și interpersonal. Recomand cu căldură !

Adăugat: 18.12.2017

S.C. INAPLAST DISTRIBUTION GROUP S.R.L.

Colaborarea dintre societatea noastră și Promoteart International se derulează cu succes de mai multi ani. Pe tot parcursul acesteia am avut plăcerea să descoperim un partener de încredere, cu o echipă dedicată, profesionistă și exigentă în ceea ce privește calitatea serviciilor și produselor oferite. Având certitudinea unei colaborări viitoare cu același succes ca și cea de până acum, dorim să vă mulțumim pentru promptitudine, soluțiile oferite și atenția deosebită față de solicitările noastre."

Adăugat: 08.12.2017

Ionel G. (Product Manager - IXIA)

"Cei de la PromoteART sunt incredibili! Fiecare proiect nou a fost mai dificil decât cel dinainte, și cu toate astea, produsele au fost de calitate și au ajuns la timp. Ca de obicei, Flavia a făcut miracole ca totul sa fie bine și noi să fim mulțumiți.”

Adăugat: 15.11.2017

Cristina S. (Tecon Engineering S.R.L.)

"Colaborarea cu Promoteart și în principal cu Flavia Dumitru a fost peste așteptările mele. De mai mulți ani tot am încercat diverse societăți pentru personalizarea diferitelor obiecte promoționale ale companiei noastre, însă acum pot spune că am găsit, în sfârșit, pe cineva de încredere care ne înțelege nevoile, și care vine în ajutorul nostru cu cele mai bune soluții."

Adăugat: 15.11.2017

Daniela D. (Managing Director, CMIE ROMANIA S.R.L.)

“De la început am avut o colaborare frumoasă cu Promoteart International. Apreciez în mod deosebit implicarea de a identifica și recomanda exact ceea ce îmi doream ca și obiecte promoționale pentru companiile pe care le reprezint. Termenele de livrare au fost respectate întotdeauna iar grafica și personalizarea au fost realizate cu multă promptitudine și profesionalism. Consider că toate acestea au fost posibile datorită excelentei comunicări și a deschiderii companiei Promoteart International față de cerințele noastre ca și clienți.

Le doresc mult succes în continuare!"

Adăugat: 15.03.2017

Monica B. (Specialist Comunicare si Marketing, Skanska Romania)

De mult timp căutam un furnizor diferit, creativ și care să ofere produse inedite și inovatoare și suntem extrem de încântați de colaborarea cu Promoteart și în special cu Flavia, care ne-a surprins în mod plăcut cu deschiderea, promptitudinea și seriozitatea cu care a tratat orice comandă, indiferent de dimensiunea ei. Termenele de livrare, grafica, calitatea produselor și a serviciilor au fost și sunt excelente, motive pentru care Promoteart este unul din furnizorii cu care categoric vom colabora și pe viitor."

Adăugat: 15.03.2017

Ana-Maria P. (Marketing Department, Harrison )

Povestea noastră cu PromoteArt a început în 2015. Ne-au surprins în mod plăcut încă de la început pentru că ne-au trimis o ofertă bine gândită, detaliată și variată. Am decis să colaborăm cu ei și ne-au îndeplinit mereu așteptările: grafica faină, produse de calitate la preț bun, livrare mereu la timp. Pentru noi e o super colaborare (mai ales datorită Georgianei)!”

Adăugat: 08.03.2017