Categorii

FAQs

No Topics

Servicii financiare 

Promoții de companie

Construiește o legătură clară între diferitele tale locații ce ofera servicii financiare, prin intermediul produselor similare din aceste locații. Creșteți vizibilitatea noii locații cu ajutorul cămășilor, baloanelor, indicatoarelor personalizate sau promovați-o cu creioane, powerbank-uri și brelocuri. Afișați-vă cât mai vizibil noua locație cu ajutorul acestor produse.

Felicitați-vă toți noii clienți ai împrumutului cu un breloc personalizat sau afișați câte un creion personalizat la fiecare ghișeu sau birou. Mapele cu calculator sunt produse excelente pe care ofițerii de credit le pot da clienților. Printează adresele și numerele de telefon ale locațiilor multiple pe un planificator magnetic, ca un giveaway la îndemână și convenabil. Marchează momentele festive de la cele mai noi locații cu baloane și cămăși personalizate.

   

Produse personalizate

Oferă produse cu o notă personală, care ajută la construirea unei relații de durată cu clienții și ajută la fidelizarea lor. E ușor să vă personalizați produsele. Butonii sau ceasurile personalizate nu sunt doar o modalitate excelentă de a vă prezenta angajații către clienți, ci și un mod perfect de a promova cele mai noi produse și servicii pe care organizația dumneavoastră le are de oferit. Personalizarea unor produse oferite ca premiu legat de un serviciu, va fi  apreciat de către destinatar.

    

La ghișee

Construiește și consolidează identitatea companiei în toate locațiile cu articole cu preț scăzut, care sunt apreciate de către clienți. Creioanele și radierele sunt produse excelente cu care clienții dvs. își pot "scrie un împrumut". Asigurați-vă un mic stoc de creioane și radiere la fiecare ghișeu pentru ca eventualii clienți să le poată lua cu ei.

Calculatoarele de buzunar “de împrumut”, suporturi pentru bilețele sau semne de carte cu notite adezive pot afișa toate locațiile financiare, împreună cu informațiile de contact. Oferiți aceste produse deloc costisitoare cu fiecare tranzacție nouă.

   

Conturile noi

Dezvoltarea de noi relații cu clienții este obiectivul fiecare organizații. Construiți-vă un avantaj al fidelizării clienților cu ajutorul unor produse de home decor pe care noii clienți sigur le vor aprecia: un covoraș de bun venit pentru intrarea în casă sau un set de suporturi pentru pahare sunt complimentul perfect pentru un nou împrumut  de casă.

Un breloc elegant în forma de mașină, accesorii sau  truse cu scule sunt un excelent mod de a spune "Mulțumesc" noilor clienți auto.

    

Conturile pentru tineret

Oferim idei de cadouri și pentru copii. Pușculițele în forme haioase, seturile creative sunt  produse distractive ce funcționează perfect în cazul noilor conturi pentru tineret, pentru a încuraja economisirea.

    

Recompensarea angajaților

Se poate realiza prin oferirea de ceasuri deosebite, stilouri ale brandurilor de lux, insigne, cupe care pot fi personalizate pentru a recunoaște realizările unui angajat sau vechimea în muncă pot deveni premii excepționale pentru angajați sau cadouri corporate.

    

Apreciere pentru clienți

Umbrele, accesorii pentru ploaie, termosuri, brelocuri pot fi înmânate la evenimente dedicate clienților. Aceste produse personalizate pot deveni, de asemenea, excelente atenții la festivaluri. Consumatorii vor aprecia utilitatea cadourilor.

Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

Sortare