Categorii

FAQs

No Topics

Sanatate 

Farmacie

Construiește și consolidează identitatea farmaciei cu obiecte excelente, care nu costă mult și care vor fi apreciate de către clienți. Oferiți clienților termometre personalizate, cutii pentru rația zilnică de pastile sau magneți sub formă de cărți de vizită pentru a-i ține informați cu privire la locație, numere de telefon precum și la orarul farmaciei.

Creați un semn de carte personalizat, un usb stick, patch-uri pentru cald sau rece, sacoșe pliabile pentru cumpăraturi sau o radieră sub formă de recipient de medicamente! Aceste articole pot fi oferite clienților la cumpărarea produselor dintr-o rețetă.

 

Asistență medicală la domiciliu

Ajutați-vă pacienții să își mențină independența cu produse utile care dau sfaturi de sănătate, securitate și care promovează în același timp serviciile de sănătate. Încurajați-i să-și planifice activitățile de zi cu zi cu un reminder magnetic de atasat pe frigider. Acestea sunt elemente excelente ce pot fi înmânate la ghișeu, la târguri dedicate sănătății sau în cazul vizitelor la domiciliu.

Profitați de panourile mobile pentru a promova serviciile clinicii. Aduceți recunoaștere voluntarilor și personalului dvs. atunci când furnizează servicii de sănătate la domiciliu, prin echiparea  vehiculelor cu un steguleț personalizat, magneți auto și un On-Board Sign.

  

Programe nutriționale

Educarea familiilor despre un stil de viață sănătos și alimentația corectă este primul pas în lupta oricărei societăți cu obezitatea. Utilizați produse pentru a  încuraja familiile să mănânce sănătos și să facă exerciții în mod regulat. Oferiți-le un Memo Board  personalizat cu logo-ul dumneavoastră cu rol de reminder prietenos pentru a-și face exercițiile și a-și menține o perspectivă pozitivă asupra sănătății lor, sticle de apă cu compartiment pentru fructe, recipient pentru salate, powerball-uri pentru a fi în formă și pentru a lucra pentru încheietură, corzi, mingi de fitness. Clinicile de medicină sportivă pot oferi aceste produse pentru a-și menține clienții motivați și a le încuraja refacerea.

Promovează-ți clinica de servicii medicale cu un usb stick cu forme de produs alimentar sănatos pentru a le reaminti pacienților dumneavoastră despre importanța unei alimentații bogate în fructe și legume.

 

Voluntariatul & recompensarea angajaților

Cu produsele promotionale pe care le oferim este foarte simplu să le mulțumiți angajaților și voluntarilor pentru timpul și devotamentul lor. Insignele pentru rever reprezintă un produs excelent pentru personalul din spital. Ele pot fi folosite pentru recunoașterea unui anumit număr de ani de serviciu, afișarea de certificări profesionale, ca element de identificare corporativă sau ca mini suporturi care să vorbească despre cele mai recente tratamente farmaceutice. O sacoșă din bumbac, o panglică, un carnețel personalizat sunt alte moduri accesibile de a recunoaște meritele voluntarilor sau pentru a promova evenimente viitoare.

  

Medici de familie & maternități

Încurajați medicii de familie și maternitățile cu câteva articole haioase, colorate și cât se poate de accesibile. Avem o gamă largă de produse care vor fi apreciate de toți clienții dumneavoastră și de către pacienți. Articole pentru cei mici, cum ar fi cărțile de colorat, puzzle-urile, creioanele cu figurine  și ramele magnetice sunt produse excelente pentru târgurile de sănătate și pentru a promova diverse teme legate de acest domeniu. Puteți fideliza viitoarele mămici cu aleze personalizate care afișează o listă de măsurători normale, măsuri de siguranță și numere de urgență, centimetru pentru înălțime sau rulete.

Afișați-vă cu mândrie logo-ul clinicii sau al companiei, înveselind în același timp fiecare cameră a maternităților cu coșuri de gunoi și paturi haioase personalizate! Oferiți-le proaspeților părinți, rudelor și bunicilor drept suvenir un pix, o brățară, baloane sau creioane personalizate pentru a marca momentul fericit din viața lor.

Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro.

Sortare