Categorii

FAQs

No Topics

Imobiliare 

Sponsorizări și promoții pentru copii

În calitate de agent imobiliar, sunteți un membru al comunității. Rămâneți implicați, promovându-vă în același timp serviciile și compania pe care o reprezentați, cu produse promoționale low-cost. Magneți cu organizator, brelocuri în formă de casă, butoni, cărticele de colorat sau penare sunt toate articolele excelente pentru a ajuta la promovarea școlilor și a organizațiilor sportive locale și în același timp funcționează și ca suporturi publicitare pentru propria afacere.

Implicați copiii în experiența de cumpărare de case cu puzzluri sau rame foto magnetice. Aceste produse distractive pot fi, de asemenea și cadouri de mare efect la târguri sau alte evenimente comunitare.

Cutiile din carton sau metal pentru depozitare sunt de mare efect pentru cadourile de casă nouă. Personalizați-le capacul cu logoul companiei și cu un mesaj de mulțumire. Orice proaspăt proprietar de casă ar aprecia și stațiile meteo personalizate

  

Cadouri la încheierea contractului

Arătați-vă aprecierea și ajutați-vă clienții să-și transforme casa nouă într-un cămin confortabil cu un elemente de decor. Ceasuri de perete, covorașe de bun venit, rame foto, magneții pot fi cadouri de efect la încheierea contractului.

   

Identitatea agentului

Ca agent imobiliar, afacerea dumneavoastră depinde de DUMNEAVOASTRĂ. Profitați din plin de bugetul dvs. de publicitate și promovare alegând  produsele noastre foarte eficiente din punct de vedere al costurilor. Faceți-vă cunoscut ca agent imobiliar împărțind pixuri, carnețele, flyere, magneți, cărți de vizită sau semne de carte la târguri sau clienților potențiali cu care intrați în contact. Aceste produse, alături de sacoșele din bumbac  sunt, de asemenea, instrumente de mare efect în activitatea de fidelizare a clienților. Dacă sunteți membru al unei companii imobiliare cunoscute și respectate, afișați acest lucru cu ajutorul unei insigne de calitate.

  

Identitate vizuală a companiei

Construiți o imagine de brand unitară și ușor de recunoscut pentru firma dumneavoastră cu obiecte inedite: powerbank-uri, cabluri personalizate, hub-uri de conectare, cărți de vizită. Adăugați o notă de profesionalism și unitate imaginii de brand afișând în birourile sau spațiile comerciale produse purtând logo-ul companiei. Utilizați obiecte ce sunt vizibile pe tot parcursul zilei.

Agenții imobiliari sunt permanent în mișcare, întâlnindu-se cu clientii, organizând evenimente tip Open-House sau recrutând clienți noi. Transformați-vă autovehiculul într-un element de afișaj publicitar, cu ajutorul accesoriilor auto personalizate: parasolare, huse pentru oglinzi, încărcătoare auto, suporturi magnetice pentru mobil, termosuri cu încărcare la mașină!

   

Evenimente Open-House, recomandări și târguri

E ușor să îți faci brandul să se remarce la târguri sau evenimente tip Open-House, cu ajutorul produselor noastre.

Să le mulțumești clienților pentru recomandări sau pentru participarea la un eveniment Open-House este floare la ureche cu produse ce au preț scăzut: magneții, creioanele, pixurile și brelocurile reprezintă o modalitate foarte bună de a le reaminti vizitatorilor de la un Open-House că au participat la eveniment sau sunt cadouri utile pentru cei care v-au recomandat mai departe, cadouri pe care aceștia le vor aprecia cu siguranță.

Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

Sortare