Categorii

FAQs

No Topics

ECO 

Pentru că “Eco nu este o imagine, este o responsabilitate!” avem o secțiune specială de obiecte promoționale dintre cele mai originale, de o calitatea deosebită, ecologice, pentru clienții care doresc să își promoveze cu responsabilitate numele prin fiecare obiect care poartă marca produselor lor.

  

De la agende 100% ecologice, cu detalii elegante și hârtie fină, brelocuri și desfăcătoare din metal reciclat (realizate printr-o tehnologie unică în lume) la pixuri din materiale reciclate, cu un design special sau pixuri parfumate, tricouri, șepci, rucsacuri sau genți realizate din materiale ECO prin procedee tehnice ecologice. Toate personalizabile, cu detalii de execuție de cea mai bună calitate.

  

La acestea se adaugă și produse exclusiviste de designer, cum este gama de sticlărie reciclată La Mediterranea, care poartă semnătura neconvenționalei Agatha Ruiz de la Prada. Piese pline de originalitate și de prospețime, într-o bucurie de forme și culori.

  

Doar un click pe www.promoteart.ro și vei deschide un univers de obiecte și de cadouri promoționale cu totul speciale și 100% ecologice.

Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro.

Sortare