Categorii

FAQs

No Topics

Domenii 

  • Educatie
    Educatie

    În domeniul educației, obiectivele sunt diverse și își găsesc soluții dedicate pe www.promoteart.ro.

    Pentru primii ani de școală

    Îi putem face pe copii să iubească școala făcând învățatul distractiv! www.promoteart.ro oferă o varietate de produse pentru a păstra copiii motivați și părinții implicați. De la textile special concepute pentru confortul copiilor la pixuri cu banner, cu mesaje sau antibacteriene, toate vor familiariza elevii cu elementele de la școală. Motivarea și recompensarea copiilor este un element cheie în procesul de educație. Fiecare elev se bucură atunci când este recompensat. Jocurile de imaginatie și de dezvoltare intelectuală, creioanele, radierele, insignele, yoyo-urile, șepcile noastre pot reprezenta mici atenții cu care recompensăm elevii pentru succesele de la școală. Vederile sau ramele magnetice se pot transforma în cadouri frumoase în zile organizate special cu elevii.

    Pentru starea de spirit în școală

    Mândria față de școală sau de echipa la care joacă precum și activitățile extrașcolare joacă un rol important în viața elevilor de gimnaziu și de liceu. Propunem produse pe care școlile sau liceele, dar și partenerii preocupați de educație, le pot folosi pentru a păstra entuziasmul copiilor față de școală, pentru a le recompensa succesele și pentru a marca evenimentele lor speciale. Astfel, tricourile, șepcile în modele diverse, pixurile cu lichid și imagini mișcătoare, creioanele, ramele sau notes-urile cu magneți, recipientele pentru apă, sacoșele din bumbac, brelocurile de chei simple sau 3D, insignele, medaliile personalizate vor deveni suveniruri pe care toți le vor prețui și care le vor aduce aminte de momentele plăcute petrecute împreuna cu colegii, coechipierii și profesorii lor sau de apartenența la școală, echipă sau colectivul din care fac parte.

    Haideți să ne recompensăm elevii pentru succesul la școală! Haideți să-i facem mândri că participă la cercuri sau că fac sport sau pentru că nu lipsesc de la școală! Haideți să le recunoaștem meritele implicării în organizarea diverselor evenimente!

    Pentru proaspeții absolvenți

    Absolvirea liceului și a facultății sunt repere majore în viața oricui. Sărbătoriți-i, încurajați-i si recompensați-i pe tinerii adulți în eforturile lor, cu produse de la promoteart.ro. Felicitați absolvenții atât de liceu cât și de facultate cu ocazia acestui moment important din viața lor, cu o serie de produse precum: insigne, albume, brelocuri, magneți, stickere de geam care să le întărească statutul de absolvenți. Duceți recunoașterea la nivelul următor prin personalizarea unui inel de chei pentru fiecare membru al clasei sau al promoției. Destinatarii vor aprecia nota personală în ziua lor atât de specială!

    Pentru alumni / Foștii absolvenți

    Educația de calitate nu se întâmplă fără sprijinul persoanelor care îi cunosc deja valoarea. De aceea, promovarea unei relații calde cu foștii absolvenți este foarte importantă. Vă propunem produse pe care toți absolvenții să le aprecieze. Păstrați-i la curent cu evenimentele liceului sau ale facultății cu un calendar în care sunt trecute și activitățile unității de învățământ. Încurajați-i pe absolvenți să participle la “Ziua Porților Deschise”, oferindu-le brelocuri utile, magneți, șepci, tricouri. Dăruiți-le insigne pentru a le spune "Mulțumesc" absolvenților care alocă timp sau bani pentru a promova liceul sau facultatea absolvită!

    Educația este doar unul dintre domeniile cărora promoteart.ro le-a dedicat oferte și serii de idei pentru a veni în sprijinul partenerilor săi actuali sau potențiali.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

  • Festivaluri
    Festivaluri

    Pentru că obiectivele firmelor sunt diverse de la prezența sau implicarea în organizarea festivalurilor până la consolidarea reputației și a imaginii pe piață materialele promoționale sunt și ele variate iar din multitudinea lor îți recomandăm: kiturile pentru festival în care găsești tot ceea ce ai nevoie pentru zilele însorite, călduroase sau ploioase, fotolii outdoor confortabile pentru odihnă, pelerine de ploaie, hamace, ochelari de soare, într-o gamă largă de culori și modele, pălării sau bandane toate personalizabile cu logo-ul companiei, seturi integral personalizate de prosoape, tricouri și sacoșe pe care participanții să le folosească și astfel imaginea firmei să fie cât mai vizibilă.

     

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro. Nu ezitați!

  • Corporate
    Corporate

    În domeniul atât de vast al activităților corporate, obiectivele sunt și ele diverse și își găsesc soluții dedicate pe promoteart.ro.

     

    Recompensarea angajaților merituoși sau fideli organizației, evenimente ale companiei

    Recompensarea angajaților este un element cheie în construirea unei echipe puternice și a unei culturi organizaționale sănătoase. Firma noastră te poate ajuta să le oferi colegilor și angajaților tăi de la cadouri inedite de genul: zbor cu avionul de epocă, masaj la birou sau plimbare cu motocicleta Harley Davidson la peste 10.000 de produse promoționale  personalizabile cu logo-ul companiei, pentru a marca diversele  evenimente. Gențile termoizolante, seturile de grădinărit sau de grătar pot deveni un cadou excelent pentru angajații sau clienții fideli. Trofeele, medaliile sau cupele pot fi personalizate pentru a recunoaște realizările angajaților sau vechimea lor în muncă. Ceasurile, usb-urile, powerbank-urile sau butonii gravați cu nume angajatului se pot  transforma în cadouri excelente care să arate aprecierea pentru munca acestuia sau vechimea în companie.

    Copăceii solari, trollerele, rucsacii, ramele foto și blocnotes-urile magnetice sunt produse utile care se transformă într-un suvenir pe care fiecare angajat îl va aprecia.

             

    Conturi și clienți noi

    Fie că îi mulțumiți unui client pentru deschiderea unui cont nou sau salutați potențialii clienți la un târg sau la un alt eveniment business, promoteart.ro oferă o varietate de produse extrem de convenabile din punct de vedere al costurilor, pe care clienții tăi le vor aprecia. Astfel, pixurile, ceasurile de birou, carnețelele, usb-urile, plăsuțele din bumbac, ciocolata sau bomboanele personalizate pot fi alegeri eficiente și de efect pentru astfel de contacte.

        

    Promoții in-store

    promoteart.ro vine în întâmpinarea nevoilor de business și cu o selecție de produse și idei pentru promoții in-store. Magneții, brelocurile mutifuncționale, lanternele, ramele foto, carnețelele sau puzzele-urile magnetice pot deveni cadouri extrem de potrivite și atractive la punctul de vânzare. Acestea pot fi, de asemenea, alegeri excelente pentru târguri și pentru locațiile noi deschise, ca suport pentru a promova numele firmei, adresa, numărul de telefon și orele de funcționare.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

  • Servicii financiare
    Servicii financiare

    Promoții de companie

    Construiește o legătură clară între diferitele tale locații ce ofera servicii financiare, prin intermediul produselor similare din aceste locații. Creșteți vizibilitatea noii locații cu ajutorul cămășilor, baloanelor, indicatoarelor personalizate sau promovați-o cu creioane, powerbank-uri și brelocuri. Afișați-vă cât mai vizibil noua locație cu ajutorul acestor produse.

    Felicitați-vă toți noii clienți ai împrumutului cu un breloc personalizat sau afișați câte un creion personalizat la fiecare ghișeu sau birou. Mapele cu calculator sunt produse excelente pe care ofițerii de credit le pot da clienților. Printează adresele și numerele de telefon ale locațiilor multiple pe un planificator magnetic, ca un giveaway la îndemână și convenabil. Marchează momentele festive de la cele mai noi locații cu baloane și cămăși personalizate.

       

    Produse personalizate

    Oferă produse cu o notă personală, care ajută la construirea unei relații de durată cu clienții și ajută la fidelizarea lor. E ușor să vă personalizați produsele. Butonii sau ceasurile personalizate nu sunt doar o modalitate excelentă de a vă prezenta angajații către clienți, ci și un mod perfect de a promova cele mai noi produse și servicii pe care organizația dumneavoastră le are de oferit. Personalizarea unor produse oferite ca premiu legat de un serviciu, va fi  apreciat de către destinatar.

        

    La ghișee

    Construiește și consolidează identitatea companiei în toate locațiile cu articole cu preț scăzut, care sunt apreciate de către clienți. Creioanele și radierele sunt produse excelente cu care clienții dvs. își pot "scrie un împrumut". Asigurați-vă un mic stoc de creioane și radiere la fiecare ghișeu pentru ca eventualii clienți să le poată lua cu ei.

    Calculatoarele de buzunar “de împrumut”, suporturi pentru bilețele sau semne de carte cu notite adezive pot afișa toate locațiile financiare, împreună cu informațiile de contact. Oferiți aceste produse deloc costisitoare cu fiecare tranzacție nouă.

       

    Conturile noi

    Dezvoltarea de noi relații cu clienții este obiectivul fiecare organizații. Construiți-vă un avantaj al fidelizării clienților cu ajutorul unor produse de home decor pe care noii clienți sigur le vor aprecia: un covoraș de bun venit pentru intrarea în casă sau un set de suporturi pentru pahare sunt complimentul perfect pentru un nou împrumut  de casă.

    Un breloc elegant în forma de mașină, accesorii sau  truse cu scule sunt un excelent mod de a spune "Mulțumesc" noilor clienți auto.

        

    Conturile pentru tineret

    Oferim idei de cadouri și pentru copii. Pușculițele în forme haioase, seturile creative sunt  produse distractive ce funcționează perfect în cazul noilor conturi pentru tineret, pentru a încuraja economisirea.

        

    Recompensarea angajaților

    Se poate realiza prin oferirea de ceasuri deosebite, stilouri ale brandurilor de lux, insigne, cupe care pot fi personalizate pentru a recunoaște realizările unui angajat sau vechimea în muncă pot deveni premii excepționale pentru angajați sau cadouri corporate.

        

    Apreciere pentru clienți

    Umbrele, accesorii pentru ploaie, termosuri, brelocuri pot fi înmânate la evenimente dedicate clienților. Aceste produse personalizate pot deveni, de asemenea, excelente atenții la festivaluri. Consumatorii vor aprecia utilitatea cadourilor.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

  • Imobiliare
    Imobiliare

    Sponsorizări și promoții pentru copii

    În calitate de agent imobiliar, sunteți un membru al comunității. Rămâneți implicați, promovându-vă în același timp serviciile și compania pe care o reprezentați, cu produse promoționale low-cost. Magneți cu organizator, brelocuri în formă de casă, butoni, cărticele de colorat sau penare sunt toate articolele excelente pentru a ajuta la promovarea școlilor și a organizațiilor sportive locale și în același timp funcționează și ca suporturi publicitare pentru propria afacere.

    Implicați copiii în experiența de cumpărare de case cu puzzluri sau rame foto magnetice. Aceste produse distractive pot fi, de asemenea și cadouri de mare efect la târguri sau alte evenimente comunitare.

    Cutiile din carton sau metal pentru depozitare sunt de mare efect pentru cadourile de casă nouă. Personalizați-le capacul cu logoul companiei și cu un mesaj de mulțumire. Orice proaspăt proprietar de casă ar aprecia și stațiile meteo personalizate

      

    Cadouri la încheierea contractului

    Arătați-vă aprecierea și ajutați-vă clienții să-și transforme casa nouă într-un cămin confortabil cu un elemente de decor. Ceasuri de perete, covorașe de bun venit, rame foto, magneții pot fi cadouri de efect la încheierea contractului.

       

    Identitatea agentului

    Ca agent imobiliar, afacerea dumneavoastră depinde de DUMNEAVOASTRĂ. Profitați din plin de bugetul dvs. de publicitate și promovare alegând  produsele noastre foarte eficiente din punct de vedere al costurilor. Faceți-vă cunoscut ca agent imobiliar împărțind pixuri, carnețele, flyere, magneți, cărți de vizită sau semne de carte la târguri sau clienților potențiali cu care intrați în contact. Aceste produse, alături de sacoșele din bumbac  sunt, de asemenea, instrumente de mare efect în activitatea de fidelizare a clienților. Dacă sunteți membru al unei companii imobiliare cunoscute și respectate, afișați acest lucru cu ajutorul unei insigne de calitate.

      

    Identitate vizuală a companiei

    Construiți o imagine de brand unitară și ușor de recunoscut pentru firma dumneavoastră cu obiecte inedite: powerbank-uri, cabluri personalizate, hub-uri de conectare, cărți de vizită. Adăugați o notă de profesionalism și unitate imaginii de brand afișând în birourile sau spațiile comerciale produse purtând logo-ul companiei. Utilizați obiecte ce sunt vizibile pe tot parcursul zilei.

    Agenții imobiliari sunt permanent în mișcare, întâlnindu-se cu clientii, organizând evenimente tip Open-House sau recrutând clienți noi. Transformați-vă autovehiculul într-un element de afișaj publicitar, cu ajutorul accesoriilor auto personalizate: parasolare, huse pentru oglinzi, încărcătoare auto, suporturi magnetice pentru mobil, termosuri cu încărcare la mașină!

       

    Evenimente Open-House, recomandări și târguri

    E ușor să îți faci brandul să se remarce la târguri sau evenimente tip Open-House, cu ajutorul produselor noastre.

    Să le mulțumești clienților pentru recomandări sau pentru participarea la un eveniment Open-House este floare la ureche cu produse ce au preț scăzut: magneții, creioanele, pixurile și brelocurile reprezintă o modalitate foarte bună de a le reaminti vizitatorilor de la un Open-House că au participat la eveniment sau sunt cadouri utile pentru cei care v-au recomandat mai departe, cadouri pe care aceștia le vor aprecia cu siguranță.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

  • Comunicatii
    Comunicatii

    Nu uita că promoționalele inedite te diferențiază. Suporturile pentru mobil, seturile complete cu powerbank-uri, notesuri, pixuri cu touch pentru ecran, memoriile usb personalizate în forma logo-ului tău sunt doar câteva dintre obiectele pe care le poți dărui.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

  • Tehnologie
    Tehnologie

    Fii creativ și oferă-le clienților și colaboratorilor tăi promoționale inedite care să-i scoată din rutină. Îți putem oferi: lentile personalizate care acoperă camera laptopuluipowerball-uri personalizate care să-i destindă, cabluri de încărcare personalizate complet, pixuri multifunctionale, gadgeturi VR și multe altele.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

  • Retail si FMGC
    Retail si FMGC

    În domeniul atât de vast al activităților de retail și FMCG, obiectivele sunt și ele diverse și își găsesc soluții dedicate pe promoteart.ro. Textile brodate, obiecte ale brandurilor de lux, promoționale de iarnă sau pentru plajă, toate îți întăresc imaginea și reputația în rândul clienților și al colaboratorilor.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

     

  • Sanatate
    Sanatate

    Farmacie

    Construiește și consolidează identitatea farmaciei cu obiecte excelente, care nu costă mult și care vor fi apreciate de către clienți. Oferiți clienților termometre personalizate, cutii pentru rația zilnică de pastile sau magneți sub formă de cărți de vizită pentru a-i ține informați cu privire la locație, numere de telefon precum și la orarul farmaciei.

    Creați un semn de carte personalizat, un usb stick, patch-uri pentru cald sau rece, sacoșe pliabile pentru cumpăraturi sau o radieră sub formă de recipient de medicamente! Aceste articole pot fi oferite clienților la cumpărarea produselor dintr-o rețetă.

     

    Asistență medicală la domiciliu

    Ajutați-vă pacienții să își mențină independența cu produse utile care dau sfaturi de sănătate, securitate și care promovează în același timp serviciile de sănătate. Încurajați-i să-și planifice activitățile de zi cu zi cu un reminder magnetic de atasat pe frigider. Acestea sunt elemente excelente ce pot fi înmânate la ghișeu, la târguri dedicate sănătății sau în cazul vizitelor la domiciliu.

    Profitați de panourile mobile pentru a promova serviciile clinicii. Aduceți recunoaștere voluntarilor și personalului dvs. atunci când furnizează servicii de sănătate la domiciliu, prin echiparea  vehiculelor cu un steguleț personalizat, magneți auto și un On-Board Sign.

      

    Programe nutriționale

    Educarea familiilor despre un stil de viață sănătos și alimentația corectă este primul pas în lupta oricărei societăți cu obezitatea. Utilizați produse pentru a  încuraja familiile să mănânce sănătos și să facă exerciții în mod regulat. Oferiți-le un Memo Board  personalizat cu logo-ul dumneavoastră cu rol de reminder prietenos pentru a-și face exercițiile și a-și menține o perspectivă pozitivă asupra sănătății lor, sticle de apă cu compartiment pentru fructe, recipient pentru salate, powerball-uri pentru a fi în formă și pentru a lucra pentru încheietură, corzi, mingi de fitness. Clinicile de medicină sportivă pot oferi aceste produse pentru a-și menține clienții motivați și a le încuraja refacerea.

    Promovează-ți clinica de servicii medicale cu un usb stick cu forme de produs alimentar sănatos pentru a le reaminti pacienților dumneavoastră despre importanța unei alimentații bogate în fructe și legume.

     

    Voluntariatul & recompensarea angajaților

    Cu produsele promotionale pe care le oferim este foarte simplu să le mulțumiți angajaților și voluntarilor pentru timpul și devotamentul lor. Insignele pentru rever reprezintă un produs excelent pentru personalul din spital. Ele pot fi folosite pentru recunoașterea unui anumit număr de ani de serviciu, afișarea de certificări profesionale, ca element de identificare corporativă sau ca mini suporturi care să vorbească despre cele mai recente tratamente farmaceutice. O sacoșă din bumbac, o panglică, un carnețel personalizat sunt alte moduri accesibile de a recunoaște meritele voluntarilor sau pentru a promova evenimente viitoare.

      

    Medici de familie & maternități

    Încurajați medicii de familie și maternitățile cu câteva articole haioase, colorate și cât se poate de accesibile. Avem o gamă largă de produse care vor fi apreciate de toți clienții dumneavoastră și de către pacienți. Articole pentru cei mici, cum ar fi cărțile de colorat, puzzle-urile, creioanele cu figurine  și ramele magnetice sunt produse excelente pentru târgurile de sănătate și pentru a promova diverse teme legate de acest domeniu. Puteți fideliza viitoarele mămici cu aleze personalizate care afișează o listă de măsurători normale, măsuri de siguranță și numere de urgență, centimetru pentru înălțime sau rulete.

    Afișați-vă cu mândrie logo-ul clinicii sau al companiei, înveselind în același timp fiecare cameră a maternităților cu coșuri de gunoi și paturi haioase personalizate! Oferiți-le proaspeților părinți, rudelor și bunicilor drept suvenir un pix, o brățară, baloane sau creioane personalizate pentru a marca momentul fericit din viața lor.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro.

  • Agricultura
    Agricultura

    Selecția noastră de produse include produse promoționale tematice: magneți în formă de tractor, combină, animale domestice sau legume, produse antistres în formă de animale, porumb și alte legume, brelocuri, stropitori, șepci, pelerine, pălării, memorii usb în formă specială sau hârtie cu semințe impregnate pentru a susține și încuraja practicarea agriculturii.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro.

  • Asigurari
    Asigurari

    În calitate de agent de asigurări, sunteți un membru al comunității. Rămâneți implicați, promovându-vă în același timp serviciile și compania pe care o reprezentați, cu produse promoționale low-cost. Magneți cu organizator, brelocuri în formă de casă, butoni, cărticele de colorat, penare, case sau mașini cu puzzle-uri sau rame foto magnetice sunt toate articolele excelente pentru a ajuta la promovarea afacerii.

      

    Ca asigurator afacerea dumneavoastră depinde de DUMNEAVOASTRĂ. Profitați din plin de bugetul dvs. de publicitate și promovare alegând  produsele noastre foarte eficiente din punct de vedere al costurilor. Faceți-vă cunoscut ca agent de asigurări împărțind pixuri, carnețele, flyere, magneți, cărți de vizită sau semne de carte la târguri sau clienților potențiali cu care intrați în contact. Aceste produse, alături de sacoșele din bumbac sunt, de asemenea, instrumente de mare efect în activitatea de fidelizare a clienților. Dacă sunteți membru al unei companii de asigurări cunoscute și respectate, afișați acest lucru cu ajutorul unei insigne de calitate.

      

    Construiți o imagine de brand unitară și ușor de recunoscut pentru firma dumneavoastră cu obiecte inedite: powerbank-uri, cabluri personalizate, hub-uri de conectare, cărți de vizită. Adăugați o notă de profesionalism și unitate imaginii de brand afișând în birourile sau spațiile comerciale produse purtând logo-ul companiei. Utilizați obiecte ce sunt vizibile pe tot parcursul zilei.

      

    Agenții de asigurări și imobiliari sunt permanent în mișcare, întâlnindu-se cu clientii, organizând evenimente tip Open-House sau recrutând clienți noi. Transformați-vă autovehiculul într-un element de afișaj publicitar, cu ajutorul accesoriilor auto personalizate: parasolare, huse pentru oglinzi, încărcătoare auto, suporturi magnetice pentru mobil, termosuri cu încărcare la mașină!

      

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro.

  • Constructii
    Constructii

    Pe promoteart.ro vei găsi cele mai noi și mai inovatoare cadouri promoționale, produse ce îți vor consolida și mai mult reputația. De la rulete, pungi personalizate imprimate cu logo-ul firmei, pixuri în formă de ciocan sau cui, la cărămizi promoționale din spumă, broșuri personalizate, echipamente sau haine de lucru sau textile cu elemente de vizibilitate. Selecția noastră de mingi antistres include dispozitive de eliberare a stresului în formă de buldozer sau un dispozitiv antistres în formă de casă, ambele fiind favorite în industrie.

       

    Cauți mai multe idei? Vizitează categoria pentru a găsi mai multe produse promoționale și nu ezita să ne soliciți oferta pe office@promoteart.ro.

     

     

  • Auto
    Auto

    Lansezi un model nou sau vrei să oferi și mai mult confort clienților tăi? Alege din gama noastră de parasolare, încărcătoare pentru mașină, magneți personalizați, lopeți, truse medicale, odorizante în formă solidă sau cu recipient pentru eliberarea treptată a parfumului sau organizatoare pentru portbagaj.

       

    Cauți mai multe idei? Vizitează categoria pentru a găsi mai multe produse promoționale și nu ezita să ne soliciți oferta pe office@promoteart.ro.

  • Horeca si turism
    Horeca si turism

    Pe website-ul nostru, clienții din aceste domenii, vor găsi oferte speciale și idei inedite, eficiente, la un raport bun calitate-preț, prin care își pot promova serviciile sau stimula clienții actuali și potențiali. De la genti și trollere personalizate integral, la tăvi și căni ce pot fi personalizate, echipament de lucru, pălării, evantaie și chiar încălțăminte comodă pentru drum.

      

    Vizitați categoria pentru a găsi mai multe produse promoționale și nu ezitați să ne soliciți oferta pe office@promoteart.ro.

     

  • ONG
    ONG

    Fiecare ONG apare dintr-o nevoie a societății, fie a cetățenilor care se asociază. Astfel, pe cât de diverse sunt nevoile comunității, pe atât de diverse sunt și ONG-urile active de astăzi. Pentru că ONG-urile sunt importante într-o societate democratică care își propune să evolueze și activitatea lor este întregită de materialele promoționale pe care aleg să le ofere pentru a le completa activitățile pe care le desfășoară. Fie că activitatea lor este îndreptată în domeniul educației, al culturii, în acțiuni umanitare, obiectele promoționale alese pot ajuta demersurile și activitățile desfășurate.

         

    Vizitați categoria pentru a găsi mai multe propuneri de produse promoționale și nu ezita să ne soliciți oferta pe office@promoteart.ro.

  • ECO
    ECO

    Pentru că “Eco nu este o imagine, este o responsabilitate!” avem o secțiune specială de obiecte promoționale dintre cele mai originale, de o calitatea deosebită, ecologice, pentru clienții care doresc să își promoveze cu responsabilitate numele prin fiecare obiect care poartă marca produselor lor.

      

    De la agende 100% ecologice, cu detalii elegante și hârtie fină, brelocuri și desfăcătoare din metal reciclat (realizate printr-o tehnologie unică în lume) la pixuri din materiale reciclate, cu un design special sau pixuri parfumate, tricouri, șepci, rucsacuri sau genți realizate din materiale ECO prin procedee tehnice ecologice. Toate personalizabile, cu detalii de execuție de cea mai bună calitate.

      

    La acestea se adaugă și produse exclusiviste de designer, cum este gama de sticlărie reciclată La Mediterranea, care poartă semnătura neconvenționalei Agatha Ruiz de la Prada. Piese pline de originalitate și de prospețime, într-o bucurie de forme și culori.

      

    Doar un click pe www.promoteart.ro și vei deschide un univers de obiecte și de cadouri promoționale cu totul speciale și 100% ecologice.

    Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro.

Sortare