Categorii

FAQs

No Topics

Corporate 

În domeniul atât de vast al activităților corporate, obiectivele sunt și ele diverse și își găsesc soluții dedicate pe promoteart.ro.

 

Recompensarea angajaților merituoși sau fideli organizației, evenimente ale companiei

Recompensarea angajaților este un element cheie în construirea unei echipe puternice și a unei culturi organizaționale sănătoase. Firma noastră te poate ajuta să le oferi colegilor și angajaților tăi de la cadouri inedite de genul: zbor cu avionul de epocă, masaj la birou sau plimbare cu motocicleta Harley Davidson la peste 10.000 de produse promoționale  personalizabile cu logo-ul companiei, pentru a marca diversele  evenimente. Gențile termoizolante, seturile de grădinărit sau de grătar pot deveni un cadou excelent pentru angajații sau clienții fideli. Trofeele, medaliile sau cupele pot fi personalizate pentru a recunoaște realizările angajaților sau vechimea lor în muncă. Ceasurile, usb-urile, powerbank-urile sau butonii gravați cu nume angajatului se pot  transforma în cadouri excelente care să arate aprecierea pentru munca acestuia sau vechimea în companie.

Copăceii solari, trollerele, rucsacii, ramele foto și blocnotes-urile magnetice sunt produse utile care se transformă într-un suvenir pe care fiecare angajat îl va aprecia.

         

Conturi și clienți noi

Fie că îi mulțumiți unui client pentru deschiderea unui cont nou sau salutați potențialii clienți la un târg sau la un alt eveniment business, promoteart.ro oferă o varietate de produse extrem de convenabile din punct de vedere al costurilor, pe care clienții tăi le vor aprecia. Astfel, pixurile, ceasurile de birou, carnețelele, usb-urile, plăsuțele din bumbac, ciocolata sau bomboanele personalizate pot fi alegeri eficiente și de efect pentru astfel de contacte.

    

Promoții in-store

promoteart.ro vine în întâmpinarea nevoilor de business și cu o selecție de produse și idei pentru promoții in-store. Magneții, brelocurile mutifuncționale, lanternele, ramele foto, carnețelele sau puzzele-urile magnetice pot deveni cadouri extrem de potrivite și atractive la punctul de vânzare. Acestea pot fi, de asemenea, alegeri excelente pentru târguri și pentru locațiile noi deschise, ca suport pentru a promova numele firmei, adresa, numărul de telefon și orele de funcționare.

Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

Sortare