Categorii

FAQs

No Topics

Asigurari 

În calitate de agent de asigurări, sunteți un membru al comunității. Rămâneți implicați, promovându-vă în același timp serviciile și compania pe care o reprezentați, cu produse promoționale low-cost. Magneți cu organizator, brelocuri în formă de casă, butoni, cărticele de colorat, penare, case sau mașini cu puzzle-uri sau rame foto magnetice sunt toate articolele excelente pentru a ajuta la promovarea afacerii.

  

Ca asigurator afacerea dumneavoastră depinde de DUMNEAVOASTRĂ. Profitați din plin de bugetul dvs. de publicitate și promovare alegând  produsele noastre foarte eficiente din punct de vedere al costurilor. Faceți-vă cunoscut ca agent de asigurări împărțind pixuri, carnețele, flyere, magneți, cărți de vizită sau semne de carte la târguri sau clienților potențiali cu care intrați în contact. Aceste produse, alături de sacoșele din bumbac sunt, de asemenea, instrumente de mare efect în activitatea de fidelizare a clienților. Dacă sunteți membru al unei companii de asigurări cunoscute și respectate, afișați acest lucru cu ajutorul unei insigne de calitate.

  

Construiți o imagine de brand unitară și ușor de recunoscut pentru firma dumneavoastră cu obiecte inedite: powerbank-uri, cabluri personalizate, hub-uri de conectare, cărți de vizită. Adăugați o notă de profesionalism și unitate imaginii de brand afișând în birourile sau spațiile comerciale produse purtând logo-ul companiei. Utilizați obiecte ce sunt vizibile pe tot parcursul zilei.

  

Agenții de asigurări și imobiliari sunt permanent în mișcare, întâlnindu-se cu clientii, organizând evenimente tip Open-House sau recrutând clienți noi. Transformați-vă autovehiculul într-un element de afișaj publicitar, cu ajutorul accesoriilor auto personalizate: parasolare, huse pentru oglinzi, încărcătoare auto, suporturi magnetice pentru mobil, termosuri cu încărcare la mașină!

  

Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro.

Sortare