Lista produselor producatorului La Mediterranea

La Mediterranea o companie de ceramică și sticlarie cu adevărat unică, a cărei amprentă constă în îmbinarea perfectă a unei personalități spontane și joviale cu cele mai noi și mai spectaculoase materiale ecologice.

Toată esența Mediteranei, toată magia, prospețimea și dinamismul acesteia se regăsesc împletite în cel mai creativ mod în fiecare dintre colecțiile La Mediterranea. O companie de ceramică și sticlărie cu adevărat unică, a cărei amprentă constă în îmbinarea perfectă a unei personalități spontane și joviale cu cele mai noi și mai spectaculoase materiale ecologice.


Misiunea companiei, fondată în 1975, a fost de la început să producă obiecte cât mai de calitate și mai inovative, respectând atât mediul, cât și oamenii. Cu această misiune asumată, La Mediterranea exportă astăzi produse în peste 70 de țări din toată lumea și a primit deja mai mult de 30 de premii naționale și internaționale.


Sticla reciclată primește cele mai spectaculoase și mai originale forme și modele în mâinile unor designeri cu totul speciali. Dintre aceștia, cea mai cunoscută și mai neconvențională este Agatha Ruiz de la Prada. Un designer cu totul special, ale cărei creații sunt îndrăznețe și optimiste, pline de umor, de culoare și de prospețime. Un spirit care stie să se reinventeze cu fiecare obiect pe care il creează, care transmite mereu inocență și frumusețe în cele mai originale forme.

Mai multe