Lista produselor producatorului EGO

Agende și calendare @Fabricat în România

Fabricat în România


Colecţia EGO este concepută și produsă integral în România, utilizând în exclusivitate materii prime de provenienţă europeană. Prin achiziţia de articole fabricate în România contribuiţi la atragerea de noi investiţii, menţinerea locurilor de muncă și încurajarea unei economii sănătoase, bazată pe producţie și valoare adăugată. În același timp, procesul de producţie respectă în totalitate legislaţia europeană privitoare la muncă, drepturile omului și protecţia mediului înconjurător.


Acreditarea FSC


Forest Stewardship Council este o organizaţie independentă, non-profit și non-guvernamentală care are ca obiectiv promovarea unei exploatări responsabile a pădurilor. În momentul de faţă FSC a impus noi standarde în domeniu și este cel mai mare organism de certificare. Colecţia EGO este executată într-un lanţ de producţie și custodie acreditat FSC. Imprim’Vert este un organism de certificare și auditare care garantează un flux de producţie ce gestionează controlat și responsabil materialele ce pot avea un efect negativ asupra mediului înconjurător.


FSC LOGO


Acreditarea Imprim’Vert


Colectia EGO este realizată în totalitate într-o unitate de producţie certificată Imprim’Vert.


IMPRIM'VERT


Managementul calităţii


Garantarea conformităţii produselor și a fluxului de producţie este una din priorităţile esenţiale, de aceea ne preocupă să asigurăm premisele necesare:


• certificarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2015


• certificarea sistemului de management de mediu ISO 14001:2015


• certificarea sistemului de management al sănătăţii și securităţii ocupaţional

Mai multe