O cană thermo câștigătoare la Red Dot Design Award 2020

Avangardista cană thermo din imagine, recompensată cu distincția Red Dot Design Award 2020, face parte din oferta PromoteArt. Recipientul #ToGo îmbină cu măiestrie și îndrăzneală design-ul unui pahar tradițional, cu funcționalitatea unui termos. Beneficiază de izolație în vid, care menține lichidul cald sau rece, după caz, timp de patru ore. Capacul are un mecanism glisant pentru reglarea unei deschideri mai largi sau mai înguste, în funcție de preferințe și ocazia de consum. Aceste atribute remarcabile, puse cap la cap, justifică pe deplin premiul câștigat. Red Dot Design Award – una dintre cele mai respectate competiții de design din Europa - girează pentru calitate și funcționalitate puse în valoare de un design cu totul special. Disponibilă în varianta negru mat sau argintiu lucios, cana thermo poate fi personalizată în multiple variante și reprezintă un cadou cool pentru angajați, colaboratori sau partenerii de afaceri. Premiul câștigat i-a ridicat cota, oferindu-i un plus de valoare!

Red Dot Design Award împlinește 65 de ani

Red Dot Design Award recompensează, de aproape șapte decenii, excelența în materie de design, declinat la nivel de produs, de campanii de comunicare și branduri și de design în sine, la nivel de concept. Anul acesta, în secțiunea de design de produs - printre câștigătorii căreia se numără și thermo mug-ul nostru - s-au înscris participanți din 60 de țări cu un număr record de peste 6500 de produse. Doar 1,2% dintre produsele prezentate, mai precis doar 76 au primit marea distincție Red Dot.

Secțiunea de design de produs, în cadrul căreia a fost desemnat câștigător și thermo mug-ul nostru, este împărțită în 49 de categorii precum mobilă, corpuri de iluminat, veselă și tacâmuri, aparatură electronică, echipament de camping etc. Competiția e acerbă, premiile reflectând maximum de design și funcționalitate!

#ThermoMug #InsulatedMug #MugTogGo #mug #TeaMug #CoffeeMug # #RedDotDesignAward #RedDotAward #RedDotWinner #branding #CorporateGifts #CadouriCorporate #AdvertisingAgency#corporate#PromoteArtPromotionale #advertising #PromotionalProducts #promotionals #b2b #b2bMarketing #PowerOfPromo #giveaway

Posted on 2020-06-30 Noutăți 0 595

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Prev
Next