Categorii

FAQs

No Topics

Educatie 

În domeniul educației, obiectivele sunt diverse și își găsesc soluții dedicate pe www.promoteart.ro.

Pentru primii ani de școală

Îi putem face pe copii să iubească școala făcând învățatul distractiv! www.promoteart.ro oferă o varietate de produse pentru a păstra copiii motivați și părinții implicați. De la textile special concepute pentru confortul copiilor la pixuri cu banner, cu mesaje sau antibacteriene, toate vor familiariza elevii cu elementele de la școală. Motivarea și recompensarea copiilor este un element cheie în procesul de educație. Fiecare elev se bucură atunci când este recompensat. Jocurile de imaginatie și de dezvoltare intelectuală, creioanele, radierele, insignele, yoyo-urile, șepcile noastre pot reprezenta mici atenții cu care recompensăm elevii pentru succesele de la școală. Vederile sau ramele magnetice se pot transforma în cadouri frumoase în zile organizate special cu elevii.

Pentru starea de spirit în școală

Mândria față de școală sau de echipa la care joacă precum și activitățile extrașcolare joacă un rol important în viața elevilor de gimnaziu și de liceu. Propunem produse pe care școlile sau liceele, dar și partenerii preocupați de educație, le pot folosi pentru a păstra entuziasmul copiilor față de școală, pentru a le recompensa succesele și pentru a marca evenimentele lor speciale. Astfel, tricourile, șepcile în modele diverse, pixurile cu lichid și imagini mișcătoare, creioanele, ramele sau notes-urile cu magneți, recipientele pentru apă, sacoșele din bumbac, brelocurile de chei simple sau 3D, insignele, medaliile personalizate vor deveni suveniruri pe care toți le vor prețui și care le vor aduce aminte de momentele plăcute petrecute împreuna cu colegii, coechipierii și profesorii lor sau de apartenența la școală, echipă sau colectivul din care fac parte.

Haideți să ne recompensăm elevii pentru succesul la școală! Haideți să-i facem mândri că participă la cercuri sau că fac sport sau pentru că nu lipsesc de la școală! Haideți să le recunoaștem meritele implicării în organizarea diverselor evenimente!

Pentru proaspeții absolvenți

Absolvirea liceului și a facultății sunt repere majore în viața oricui. Sărbătoriți-i, încurajați-i si recompensați-i pe tinerii adulți în eforturile lor, cu produse de la promoteart.ro. Felicitați absolvenții atât de liceu cât și de facultate cu ocazia acestui moment important din viața lor, cu o serie de produse precum: insigne, albume, brelocuri, magneți, stickere de geam care să le întărească statutul de absolvenți. Duceți recunoașterea la nivelul următor prin personalizarea unui inel de chei pentru fiecare membru al clasei sau al promoției. Destinatarii vor aprecia nota personală în ziua lor atât de specială!

Pentru alumni / Foștii absolvenți

Educația de calitate nu se întâmplă fără sprijinul persoanelor care îi cunosc deja valoarea. De aceea, promovarea unei relații calde cu foștii absolvenți este foarte importantă. Vă propunem produse pe care toți absolvenții să le aprecieze. Păstrați-i la curent cu evenimentele liceului sau ale facultății cu un calendar în care sunt trecute și activitățile unității de învățământ. Încurajați-i pe absolvenți să participle la “Ziua Porților Deschise”, oferindu-le brelocuri utile, magneți, șepci, tricouri. Dăruiți-le insigne pentru a le spune "Mulțumesc" absolvenților care alocă timp sau bani pentru a promova liceul sau facultatea absolvită!

Educația este doar unul dintre domeniile cărora promoteart.ro le-a dedicat oferte și serii de idei pentru a veni în sprijinul partenerilor săi actuali sau potențiali.

Pentru idei sau oferte personalizate, vă stăm la dispoziție cu detalii la office@promoteart.ro

Sortare